375 kvadratmeter

Inatt drömde jag att jag var nyligen inflyttad i en 375 kvadratmeter stor våning i en stor stad. Det var flott. Jag vandrade runt i min våning och öppnade dörrar och hittade rum jag aldrig sett tidigare. Hittade ett stort spa med jacuzzi och diverse lyxprylar. I de flesta rummen som jag inte ens visste fanns hittade jag massor med folk, vänner och bekanta. Det var trevligt. Jag blev förvånad och glad för varje dörr jag öppnande i min flotta våning då jag hittade schyssta ytor och rum. Undra om jag ska tyda det här med någon djupare mening, att det alltid finns möjligheter och nya dörrar eller något annat lite halvmesigt. Eller så låter jag min finfina dröm få vara och hoppas att jag någon gång fixar en sådan där schysst våning där jag är halvt medeveten om dess storlek och blir ständigt positiv överraskad.

Alex Schulman

Alex Schulman är en lustig typ. Folk lägger ner enorma mängder tid på att hata mannen med mantrat "åååååh jag orkar inte med honom, jag bryyyyr mig verkligen inte om honom. orka". Inget kunde ju bli mer fel i sådana fall. Om man inte bryr sig är det ett litet paradoxalt sätt att uttrycka det på. Jag gillar i varje fall Schulmans distansierade humor och självgodhet. Skulle aldrig lägga ned tid på hatkampanjer, vilka i och för sig stärker hans provokativa framtoning och ger ännu fler besökare till bloggen. Misslyckat. Skulle aldrig skicka något beundrarmejl direkt heller även om det möjligen skulle ligga närmare en hatkampanj. Om ni missat honom är han numera stationerad på Aftonbladet och enligt egen utsago finns det för tillfället inga planer på att sparka honom.

Alex Schulman

just another summer

Yeees. Noterade för ett tag sedan att det blir en spelningar med MONEYBROTHER, Salem Al Fakir och Säkert! i folkparksturnén "Just another summer". Den 13 juli entrar de Säterdalen. yeyeyeyey. Finfina grejer. Hade dock hoppats på Moneybrother på Peace and love men det verkar icke vara fallet.




Ett övrigt plus är att jag inkasserade ett äMVeGe i fysik B. Underbart.

ta en schlafen

jag är fortfarande inne på spåret med framtiden. vad händer liksom? ska man plugga lite eller resa lite, eller kanske jobba lite? inte vet jag iaf. snart studenten med, det blir kul. eller? kommer iaf sakna vår kvartett och lite annat löst folk i klassen/skolan. eller ganska jättemycket kommer jag sakna dem. fan också. jag röstar för en massflyttning till sthlm med mig, men vi verkar oeniga. david är mest rebellisk och drar till förenta staterna liksom. vad säger man? marremarlene vet jag inte vad hon möjligen hittar på. och beloved am är svårare att förutspå än killar/djur/övrigasaker i sanden som man gjorde i yngre dagar. om ni fattar vad jag menar. hon drar möjligen till österreich, buhu. men mary ska troligen till sthlm iaf :) det är bra. och sen kommer linköping bombarderas med slotorgare. kul för dem. men jag tror sthlm blir bäst ändå für mich. så får det bli. nu ska jag fixa lite skönhetssömn. godnatt.