like a spoke on a wheel - the little ones

Om jag hade ett fett hus skulle jag vilja ha den här ljuskronan som är gjord av massvis av kristaller från Stella McCartney. Lite geeky eventuellt men vadå. Hästar är fina djur och jag önskar att jag hade ridskola på CV:t men så blev det aldrig då det eventuellt skulle begavt sig. Jag pysslade med massa andra sporter istället. Provade på ridning för första gången i mitt liv för någon vecka sedan på en islandshäst som man fick lov att prata isländska med. A hoooe betyder tydligen något helt annat på isländska än engelska och gjorde att hela hästen stannade.



what took you so long - the courteneers

Stockholm är så rosa och fint för tillfället. Och varmt. Fick lov att ofrivilligt blotta min bleka lekamen för alla morgonpigga när jag var ute och promenerade i det fina vädret på förmiddagen för det var alldeles alldeles för varmt för jacka och tjocktröja. Gårdagen bjöd också på finfint väder och vi hittade en minigolfbana ute vid aspudden och förflyttades till något husvagnssemestersverigeställe. Gillare! Där blev det sola för någon, korv för några och minigolf för de flesta.




njutning i fulla drag av den härliga sporten minigolf


banorna var sneda


på en bänk hittade vi marléne som stod för solning och festkläder


sandra smutsade ner den här söta hunden med ketchup och senap, inte okej


"vegetarianen"




new life - depeche mode


fint solskydd


summers - loney dear

uppdatering. stora och små införskaffningar. jag gillar kontrasterande dagar. den lilla införskaffningen var en bok som verkar lovande som hämtades ut på posten och som jag vandrade runt med i stort bokpaket förbi medis på de sena timmarna när alla andra mest gick runt med en öl eller något välsmakande från 7eleven i händerna.
den stora införskaffningen är en lägenhet. balkong i sol, klädkammare, stor kyl och frys (yes), fotbollsplan utanför dörren. gillart redan innan inflyttning. blir nog bra. ska dock inte, (väntar fortfarande på ett ja från buenos) troligen hänga här nästa år så den är till någon annas förfogande så länge.


the girl and the robot - röyksopp

bilder vilandes i datorn från påskvecka i dalarna. det här med påsklov var bättre och mer behövligt än jag anade. snittad sömn var 11timmar+ uppskattningsvis. jeeenyd fyllde 21 och detta firades av med en ansenlig mängd mat och efterrätt. trevligt värre.

 





analfabettårtan. den smakade väldigt bra

ett kort jag komponerade i all hast. det var tydligen inte läsbart för ingen fattade att första bokstaven var ett G! ett Q eller spermie var buden. verkligen inte okej. kan inte förstå dette, vem som helst ser väl att det är ett G? man kan skriva G sådär for suuuuuuure.

motown blood - mando diao

Vår i Borlänge. Gillart.
Hade återträff med Maggan och Dolfas igår. Jag dör av skratt varje gång.



sötis!



sola och mat!



gottgott



isbjörn och ett blåbär

another sunny day - belle and sebastian

Idag har jag hängt i solen med hunny. Efter en dag i solen luktar man sådär stekt. Fint. Älskar att våren är här. Tackade även nej till ett sommarjobb idag, som jag tidigare sökt tre somrar och aldrig fått. Menmen. Så då blir det resa i sommar!
Nu när jag är hemma har jag extramkt tid och jag har blivit en husmor-light. Igår bakade jag en paj och dagen innan brownies. Idag lagade jag mat hemma. Känns bra.

Dagens bild:



För att detta är en favoritbild och man kan inte annat än bli glad av den.