08 listan

01) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var tio glada år gammal och levde livets goda dagar. Gick i skolan med glädje och hängde med barnen på gatan och spelade fotboll mest hela tiden.


02) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Flyttade hemifrån första gången för exakt ett år sedan och tog mitt pick och pack till Stockholm. Var i Blå Hallen och lyssnade till pretentiösa tal av rektorn m fl på KTH.


03) FEM SNACKS DU GILLAR
Brieost, herregud jag börjar bli gammal. Riesen, gott godis. Övrig choklad. Chokladdrömmar från Gille, <3. Hallon om det räknas.


04) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
It takes a fool to remain sane - The Ark. Spice girls en masse.


05) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Jobba några procent, i övrigt ledig och skriva en bok kanske. Resa jorden runt, flera varv tills jag tröttnade. Starta en skola i sydamerika. Säga "vi tar mitt kort, det är lugnt" ofta. Köpa en ytligt ful lägenhet och renovera. Fast nu är nog pengarna slut.


06) FEM DÅLIGA VANOR
Bita på naglarna, godis/kakor/sockerhaltiga grejer, tidsoptimist, skjuter upp saker, äter långsamt (enligt mig dock ingen dålig vana, men enligt andra)


07) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Hänga med vänner, spela fotboll, dagdrömma, läsa böcker, shoppa.


08) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Aningens emot begreppet aldrig. De allra flesta är inte helt konsekventa där, så även jag. Men en bolero sa jag blankt nej till i femte klass och stoltheten har gjort att en sådan aldrig inskaffats. Har svårt för logotröjor med superstort märke. Men annars vette tusan. Någon gång i något sammanhang kan det mesta bli okej.

this should shut her up

thishouldshutherup by danske.

finfinfin



Jag älskar denna.