så var den helgen förbi

Så var helgen över. En mycket bra helg faktiskt. Jag har spenderat större delen av min tid hos casa Lundin.
På fredagen var det halloween fest och den var väldigt lyckad. Först var det sittning och grejer på kåren men efter ett tag tackade vi för oss och begav oss till ett annat ställe. Där var det massa trevligt folk och stundtals bättre musik. Det var tanzen till SMK, The coral och moneybrother för att varvas med e-type då det blev naturliga pauser.
 

image3


På lördagen blev det en slapp dag och jag och Jooooo drog till ett cafe och käkade asgod lunch och försökte plugga. Det gick dåligt för tjejen bredvid oss envisades med att sjunga fult, prata extremt högt och gällt och vara det största möjliga störningsmomentet. Hon lyckades med bedriften att ensam överösta hela cafets sorl och barnskrik. Bra jobbat.

Sedan någon gång efter mörkrets intrång tog vi på oss skor med klack och promenerade till vår käre klasskamrat Olofs kompis flotta lägenhet. Sjukt fint. Där blev det häng ett tag för senare promenad till Nox. Vi blev fascinerade av toalettens lustiga partytrick vilket var att när man skulle tvätta händerna släcktes lyset i taket samtidigt som vattnet började spolas och en lampa gjorde att vattnet lyste grönt. Svårt att förklara med det var lustigt i varje fall. Efter ett tag kände vi att det var dags att gå vidare och det gjorde vi. Vi hade planer på att visitera en fest eller dylikt i vasastan som geografiskt ligger nära. Nära fick en omdefinition och vi orkade inte gå dit då skornas klack har dåligt inflytande på mina fötter. Vi gjorde en kraftansträngning och landade på natten hos Johanna där det blev godis och sexandthecity, mycket trevligt.

Söndagen blev en lugn sådan och vi bakade bland annat lite pajer som vi tänkt äta på passande tillfällen. Goda blev de. Som sagt en trevlig helg, och nu är det dags för lunch,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback